Món Zero

Llum i fractals

Trencar el silenci

Santiago és un pesat i no sé per què vol que escriga.

Sí, és cert, tinc açò prou abandonat.

Repàs general: Estic fent la meua tesi de màster (començant-la) i estic content i motivat. Estic perdent kilos diria que a raó de uno per setmana o així. L’estiu: he tingut vacances! (cosa que no passava des de que vaig començar la carrera). I poc més.

Pròximament: Com passar del correu de la uv a gmail.

ha provocat 2 Somnis

  1. santiago, 20090916@18:18, diu:

    moooolt bé. Has vist, q poc costa? Així m’agrada. Hala, és un primer pas. Ara, si expliques això del correu en català i sense q+tecnicismes (que jo ho puga entendre) i un poc del viatge i tal, ja estaré del tot content

  2. Ho estic fent per a gent del teu nivell o inferior.

Somnia!


Pàgina somniada per l'aldraia.

Powered by WordPress

Ad-Free Blog


Aquest blog està subjecte a una Llicència de Creative Commons.